Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
PROJEKT IZOBRAZNO – INFORMATIVNIH AKTIVNOSTI O GOSPODARENJU OTPADOM – ODOBRENO SUFINANCIRANJE OD STRANE FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST
Share icon
Podjeli
Objavljeno 30.09.2024.
Print

Uspješno smo se prijavili na javni poziv za neposredno sufinanciranje izobrazno- informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom u okviru kružnog gospodarstva, raspisanog od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.  Ovaj projekt ima za cilj podizanje svijesti građana o važnosti sprječavanja nastanka otpada, ponovne uporabe proizvoda, odvojenog sakupljanja komunalnog otpada i recikliranja.

Praksu informiranja i educiranja naših korisnika i građana uspješno provodimo već duži niz godina. Razvijamo nove ideje i načine komuniciranja kako bi sa ključnim porukama na jedan jednostavan i zanimljiv način približili se različitim skupinama javnosti. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost odobrio nam je sufinanciranje projekta u iznosu od 5.106,20 EUR-a, što čini 40% ukupno prihvatljivih troškova.

Naš je primarni cilj potaknuti zajednicu na aktivno sudjelovanje u održivim praksama koje su ključne za očuvanje okoliša, zaštitu resursa i uspješno upravljanje otpadom. Nakon provedene nabave i ugovaranja provedbe projekta, krećemo sa provođenjem istih aktivnosti pri čemu pozivamo sve naše sugrađane da se pridruže aktivnostima koje budemo provodili.

Sve detaljnije informacije objavljivati ćemo na našim web stranicama i društvenim mrežama.

    Arrow pointing up