Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Podjela platnenih vrećica i magneta povodom Svjetskog dana čistih planina
Share icon
Podjeli
Objavljeno 23.09.2024.

Povodom Svjetskog dana čistih planina organiziramo ekološku akciju podjele platnenih vrećica i magneta, kako bismo podigli svijest o važnosti očuvanja naših prirodnih ljepota – šuma i mora. Kao komunalno poduzeće, posvećeni smo zaštiti okoliša pa ovom prilikom želimo podsjetiti na važnost održivih navika.

U našim dosadašnjim akcijama često uključujemo lokalnu zajednicu, a ovog puta su nam se pridružila djeca iz likovne radionice Društva naša djeca (DND). Dječje ručice su crtežima izrazila svoje viđenje očuvanja okoliša i pokazala koliko je važno razvijati ekološku svijest već od malih nogu. Njihova djela dali smo oslikati na platnene vrećice i magnete s porukama koje možete preuzeti u četvrtak 26. rujna na gradskoj tržnici od 10 sati.

Ova akcija nije samo prilika za dobivanje korisnih i lijepih predmeta, već i prilika da damo važnost očuvanju prirode. Malim promjenama poput korištenja platnenih vrećica možemo smanjiti upotrebu plastike, a magnetske poruke inspirirat će nas da se svakodnevno prisjećamo kako svaka naša odluka utječe na okoliš.

Dođite po svoju platnenu vrećicu i magnet s važnom porukom i inspirirajte se dječjom kreativnošću.

    Arrow pointing up